Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen av nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, godtar du dette. Mer info - Jeg forstår

Hjem
Rørfornying
Kontakt oss

Rørfornying

Gjennom årene har både teknikker og metoder vært i stadig utvikling, og det har kommet krav om godkjenninger. Vi i BTS har også vært en del av denne utviklingen ved å ta fram nye verktøy og løsninger for bearbeiding av strømpe og installasjon. Vi er stolte av at våre produkter også benyttes av mange andre aktører i markedet. Vi fortsetter å omsette våre erfaringer til ideer som kan gjøre produkt og metodikk enda bedre.  

Grunnet alder og produktsvakheter vil det alltid være et stort behov for utskifting eller reparasjoner av hele eller deler av avløpssystem i alle typer bygg. Utfordringen ligger gjerne i at hele eller deler av rørene er innstøpt eller nedstøpt eller også ligger i sjakter. Den tradisjonelle måten med fysisk utskifting er meget kostbar og krever ofte store inngrep i bygninger/rom. Utifra økonomiske,sosiale og miljømessige aspekter benytter flere og flere seg av rørfornying med strømpe. Metoden er godkjent av byggetekniske instanser og man kan bo i hus/leilighet under hele arbeidsprosessen.

Hvordan går det til?

Dette er et vanlig spørsmål. Når kunde har etablert kontakt med oss vil vi alltid komme å se på jobben. Vi får da en oversikt over omfang og vi bestemmer måter å løse problemene på. En forhåndsbefaring er viktig for å kunne gi et kvalitativt tilbud basert på fakta. Kundebesøk med presentasjon av produkter, metodikk og løsninger er kostnadsfritt ! (Er problemet slik at det er behov for kamerainspeksjon for å kunne gi et tilbud vil dette arbeidet utføres av våre operatører og faktureres etter gjeldende priser).

Last ned hele brosjyrenBTS folder 2017.pdf

 

 

 

Kontakt oss idag

Sentralbord
Tel. +47 240 220 33

info@btsrorfornying.no

Mer info:
BTS folder 2017.pdf


Jeg vil bli kontaktet